Motoropleidingen 2023 online

jan 23, 2023 | Moto

De diehards onder de motorrijders blijven het hele jaar door rijden, zeker als ze woon-werk-verkeer doen, wat we natuurlijk geweldig vinden.
Een groot deel stalt zijn/haar motorfiets echter voor de winter op een warm plaatsje om er dan in het voorjaar terug aan te beginnen.
Dit merken we ook in de aanvragen naar rijvaardigheidsopleidingen.  Deze liggen in de winterperiode op een laag pitje.
Het is echter nu wel de ideale periode om al eens na te denken wanneer je er één gaat boeken wanneer je terug op de motorfiets stapt, of later op het jaar.

Wie nog geen ideaal presentje heeft bedacht voor de feestdagen, heeft hier meteen een ideaal middel om je dierbare een stukje verkeersveiligheid cadeau te doen.

Wij bieden jullie een Veilig in het verkeer (level 1) of een Veilig door de bocht (level 2) aan aan €85 voor een hele dag. Leden van Motorsport Vlaanderen betalen slechts €50!

Uiteraard kun je ook beide boeken, maar laat tussen de 2 data toch wat tijd zodat je de aangeleerde technieken eerst wat kunt inoefenen voor je verder gaat.

Ben je klaar voor het echte werk?  Dan kun je een bochtenstage op twee niveaus boeken.

Twijfel je nog?  Niet doen!  Onze instructeurs die allen een grondige opleiding hebben genoten, zullen je de kneepjes van het veilig en leuk motorrijden met plezier bijbrengen!