Erkenningen en subsidies

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het trainen van uw personeel om de kwaliteit te verbeteren.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

Erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille: DV.0234895

De Vlaamse overheidsdienst Mobiliteit en Openbare Werken heeft PRiODRIVE erkend als opleidingscentrum.

Hierdoor kunnen we onderandere het terugkommoment en nascholingen code95 verstrekken.

Nummer erkenning: T23 en OCF172

Qfor is een model dat kwaliteit verzekert en dat specifiek is afgestemd op organisaties die learning, consulting en andere “knowledge related services” aanbieden.

Qfor biedt een kritische doorlichting uitgevoerd door een externe en onafhankelijke organisatie met het oog op verbeteringsprocessen. Een certificaat geeft uitdrukking van het kwaliteitsvol en professioneel werken van de organisatie.

Nummer certificaat: BE19112

Motorsport Vlaanderen heeft PRiODRIVE erkend als opleidingscentrum voor hun rijvaardigheidstrainingen in het toursegment en wegkapitein.

Leden van Motorsport Vlaanderen genieten ook van een korting op de opleidingen en zijn verzekerd voor ongevallen tijdens de trainingen.

Constructiv ondersteunt werkgevers en -nemers door hen opleidingen aan te bieden die men nodig heeft. PRiODRIVE werd door Constructiv erkend voor diverse opleidingen, waardoor de bedrijven uit de sector hier steun voor kunnen ontvangen.