Directiechauffeur – Protocolaire delegaties – VIP

Wanneer je professioneel rondrijdt met een passagier, dan dien je met veel rekening te houden.  In verschillende modules leren we je de kneepjes aan die vergelijkbaar zijn met het Nederlandse CCV-systeem.

Chauffeurs van VIP’s kunnen bij ons leren hoe ze zich met inzicht dienen te verplaatsen om de rit voor hun prominent zo veilig, maar toch zo vlot mogelijk, te laten verlopen.

Ze krijgen aangeleerd hoe ze gevaren in het verkeer kunnen herkennen, hoe ze deze kunnen omzeilen, wat ze moeten doen als ze voor komen en hoe ze veilig de gevarenzone kunnen ontwijken.

Daarnaast wordt uitgelegd hoe ze zich moeten positioneren in een konvooi, hoe ze moeten werken met een begeleidingsvoertuig en wat van hen verwacht wordt bij een begeleiding door de politie (motorrijders).

De opleiding is gefocust op verhoogde rijvaardigheid en comfort voor de passagiers.

Dit alles wordt vervat in één of meerdere dagen.  Door de specifieke gevorderde oefeningen wordt een keuze gemaakt welke gegeven worden op basis van niveau’s.

We gaan van basis-, over gevorderde- naar expertniveau.  Uiteraard is het de bedoeling dat elke stap gevolgd wordt.   Vooraf kunnen we in overleg bepalen op welk niveau elke chauffeur dient te starten.

Wil je meer weten over deze specifieke opleiding?
Contacteer ons hierover zodat wij een perfect op uw maat aangepast programma kunnen aanbieden.