Behaal je rijbewijs met Safe Forward.

nov 5, 2023 | Algemeen

Safe Forward rijschool

Je hebt één van onze opleidingen gevolgd, bent overtuigd van onze kwaliteiten en expertise en vindt het eigenlijk wel jammer dat je bij PRiODRIVE je zelf of je familie en vrienden hun rijbewijs niet kunnen behalen bij ons? We hebben de oplossing! Behaal je rijbewijs met Safe Forward.

Benieuwd? We verduidelijken alles hieronder!

Rijschool in Temse en Brugge

Wij kregen de vraag of we geen rijbewijzen aanboden regelmatig. Vandaar dat we de nodige stappen hebben ondernomen om een erkenning als rijschool te krijgen: mogen wij voorstellen Safe Forward!
Safe Forward is erkend voor het behalen van het rijbewijs B, A1, A2, A en AM.
Het rijbewijs BE staat voor zeer binnenkort op de planning en het rijbewijs C voor 2024.

Het hele pakket van A to Z.
Met de opstart van rijschool Safe Forward kunnen wij nu het hele pakket van rijopleidingen aanbieden.
Voor de particuliere opleidingen kan iemand starten met zijn/haar rijbewijs B, daarna het terugkommoment volgen, een verhoogde rijvaardigheid boeken en uiteindelijk met zijn/haar werkgever een specifieke opleiding komen volgen. Zo blijft levenslang leren gegarandeerd.
Binnen onze professionele opleidingen betekent dit dat we onze klanten kunnen helpen bij het opleiden van hun medewerkers. En dit van het moment dat ze een nieuw rijbewijs nodig hebben, tot het specifiek opleiden binnen de werkomstandigheden. Een mooi voorbeeld daarvan is het traject dat wij aanbieden voor nieuwe motorrijders bij de politie. Ze starten met een opleiding om het rijbewijs te halen, daarna worden ze begeleid naar hun examen, na het slagen starten we met de basisopleiding voor politionele bestuurders, om dan te eindigen met een specifieke opleiding op basis van de behoeften die er zijn binnen een politiezone. Na de basisopleiding kunnen ze verder specialiseren en opfrissingscursussen volgen.

Interesse? Laat ons zeker iets weten of schrijf je snel in via het formulier op www.safeforward.be.