Verhoogde rijvaardigheid - veilig door de bocht

Veilig
in het verkeer

Dit is onze 'level 1' cursus voor motorrijders, gegeven onder een beproefd concept .
Deelnemen kost momenteel tijdelijk €99 voor een hele dag, ipv €175 met ontbijtkoek, lunch en lidmaatschap inbegrepen. 
Al lid van Motorsport Vlaanderen?  Dan betaal je maar €69 voor deze opleiding! Lid van BMW motorclub? Dan serveren we nog eens €20 korting.

 
Inschrijven?

Deze training staat open voor iedere motorrijder.  

We leggen tijdens deze dagopleiding de principes van goed kijken, zithouding, gewichtsverplaatsing, ideale en veilige rijlijnen, gevaren, enz uit in een losse sfeer tijdens een ontbijt.

Daarna gaan we op een afgesloten terrein allerlei oefeningen doen waar de nadruk ligt op deze aspecten.  Het gaat hem er om onze motorfiets steeds goed in de hand te houden en op een veilige plaats te kunnen oefenen.

De voormiddag sluiten we af met een lunch in de buurt, waarna we de openbare weg op gaan om het ingeoefende in de praktijk te brengen.

Deze rijvaardigheidscursus is er op gericht om je veilig in het verkeer te kunnen begeven en realistische situaties te oefenen om ongevallen te vermijden.

Deze cursus kan zowel als beginner of als gevorderde gevolgd worden met je eigen motorfiets.  Bij groepsinschrijvingen kan iedereen uit dezelfde groep ook samen trainen bij dezelfde instructeur.

Kostprijs: momenteel tijdelijk €99 voor een hele dag, met ontbijtkoek, lunch en lidmaatschap inbegrepen. 

Lid van een motorclub erkend door Motorsport Vlaanderen? Dan betaal je voor deze opleiding €69. (promo met een beperkt aantal deelnemers)

Voordeel: je bent verzekerd voor persoonlijke ongevallen tijdens de training en je kunt via je mutualiteit tot €20 terugkrijgen!

 

Komende evenementen

 

 
Evenement / Event Startdatum / Event date Locatie Beschikbare plaatsen Inschrijven
MSV1 - Veilig in het verkeer 02-07-2023 02-07-2023 9:00 Temse 6
MSV1 - Veilig in het verkeer 09-08-2023 09-08-2023 9:00 Brugge 6
MSV1 - Veilig in het verkeer 09-09-2023 09-09-2023 9:00 Temse 6