Mobile Joomla Templates by iPage Reviews

Bedrijfsopleidingen

Gepubliceerd: vrijdag 19 mei 2017

Voor bedrijven die een nuttige, leerrijke, maar vooral leuke incentive wensen voor klanten of medewerkers, kunnen we diverse mogelijkheden aanbieden.

Ecochallenge

Ecologisch rijden (ecodrive) is iets zeer belangrijk binnen een bedrijf als men begaan is met het milieu en het duurzaam ondernemen, maar ook met de financiën.
Als je op een ruim wagenpark 1 liter brandstof kunt besparen per kilometer, zijn dat er een hele hoop op jaarbasis voor de hele vloot.

Bij de ecochallenge maken we dit gegeven gewoon leuk.
Bij aanvang van de dag delen we de groep op in teams waarbij we tijdens een ontbijt de beginselen van het ecologisch rijden uitleggen.
Daarna wordt het menens en worden de teams verdeeld per auto.
Elke auto krijgt een opgelegde rit en ook opdrachten mee.
Tijdens de middagpauze worden de eerste resultaten bekenen en geëvalueerd.
Hierna volgt een kleine twist ...
De avond kunnen we afsluiten zoals gewenst: met of zonder maaltijd, maar altijd met bespreking van de dag en de resultaten.

Duur: dagopleiding

Defensief rijden

Binnen het kader van het defensief rijden, kunnen we verschillende opties aanbieden.

Wist u dat 95% alle ongevallen worden veroorzaakt door menselijke fouten?
Als we dat weten, kunnen we er maar beter rekening mee houden en een defensieve rijhouding aannemen.
Tijdens de opleiding defensief rijden, focussen we ons op de risicoverlaging tijdens de rit en verhogen we het observatievermogen van de deelnemer.

Tijdens deze training leer je veilig rijden. Autorijden is het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag en juist wanneer autorijden een automatisme wordt schuilt er gevaar. Deze training richt zich in grote mate op het herkennen van gevaren voordat deze gevaarlijk worden en het toepassen van een verantwoorde rijstijl. De trainer maakt de deelnemer 1 op 1 in de auto bewust van het belang van alert autorijden. In de training wordt gewerkt aan verbeterpunten en op coachende wijze leert de deelnemer verkeersinzichtelijk autorijden praktisch toe te passen.
Mogelijkheden:
  • met eigen voertuigen
  • met voertuigen van PRiODRIVE
  • halve dag
  • hele dag

 Duur: dagopleiding

Veiligheidsmiddelen

Uw voertuig heeft ABS, tractiecontrole, ESP, dynamisch stuur, ... die je allemaal helpen om een noodsituatie te overwinnen.
Allemaal super, maar heeft u deze middelen ooit al eens geprobeerd, of zelfs nodig gehad?
Als je weet dat in een noodsituatie 30% van de mensen gewoon niks meer doet, dan mag je nog alle hulpmiddelen hebben die er zijn: wanneer je je auto niet zegt wat hij moet doen, dan kunnen deze middelen niet ingrijpen.

Dit gaan we dus trainen tijdens deze opleiding.  Om dit te doen kunnen we gebruik maken van diverse ondergronden en zelfs ons volledig uitgerust opleidingsterrein met slipplaat.
Noem dit aub geen 'slipcursus'!  We gaan u namelijk helemaal niet leren slippen, maar wel laten ervaren wat de rijhulpsystemen doen en tonen hoe je er mee moet om gaan.
Wie deze training volgt, leert oplossingen te zoeken en zal nadien correct reageren tijdens een gevarensituatie.

 

 

Hits: 3229