Mobile Joomla Templates by iPage Reviews

Chauffeurs Security - VIP - prominenten - directiechauffeur

Gepubliceerd: dinsdag 01 april 2014

Chauffeurs van VIP's kunnen bij ons leren hoe ze zich tactisch dienen te verplaatsen om de rit voor hun prominent zo veilig, maar toch zo vlot mogelijk, te laten verlopen.

Ze krijgen aangeleerd hoe ze gevaren kunnen herkennen, hoe ze deze kunnen omzeilen, wat ze moeten doen als ze voorkomen en hoe ze veilig de gevarenzone kunnen ontvluchten.

Daarnaast wordt uitgelegd hoe ze zich moeten positioneren in een konvooi, hoe ze moeten werken met een beschermingsvoertuig en wat van hen verwacht wordt bij een begeleiding door de politie (motorrijders).

Naast deze aspecten wordt ook aangeleerd hoe aan hoge snelheid moet gereden worden (high-velocity training), hoe een noodstop wordt uitgevoerd (alleen en in konvooi) en met welke technieken snel teruggetrokken kan worden (speed turn, Scandinavian Flick, Handbrake Turn,...).

 

Dit alles wordt vervat in één of meerdere dagen.  Door de specifieke gevorderde oefeningen wordt een keuze gemaakt welke gegeven worden op basis van niveau's.

We gaan van basis-, over gevorderde- naar expertniveau.  Uiteraard is het de bedoeling dat elke stap gevolgd wordt.   Vooraf kunnen we in overleg bepalen op welk niveau elke chauffeur dient te starten.

vip3

Hits: 6283