Mobile Joomla Templates by iPage Reviews

Cadeaubon rijvaardigheid

Gepubliceerd: vrijdag 22 december 2017

Je bent begaan met de veiligheid van je familie en/of vrienden en je zoekt nog een ideaal cadeau?
Wel, dan is een cadeaubon voor een rijvaardigheidscursus (of soms ook wel anti-slipcursus genoemd) misshien wel wat je zoekt.

Je kunt kiezen uit twee bonnen voor autorijvaardigheid en één voor de motorfiets.

Rijvaardigheid auto - halve dag
150
Deze opleiding rijvaardigheid omvat een halve dag anti-slipcursus met focus op het beperken van de risicoaanvaarding in het verkeer en basisoefeningen gericht op ABS, ESP en andere veiligheidssystemen. Na een kort stuk theorie volgt de praktijk. De opleiding gebeurt met onze voertuigen, zodat realistisch kan getraind worden. Eigen voertuig is ook mogelijk. Risico op schade is nihil.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rijvaardigheid auto - hele dag
250
Deze opleiding rijvaardigheid omvat een volledige dag anti-slipcursus met focus op het beperken van de risicoaanvaarding in het verkeer. Er wordt meer focus gelegd op het juist reageren wanneer het fout gaat, maar vooral te herkennen wanneer het fout zal gaan, zodat deze situatie vermeden kan worden. De opleiding gebeurt met onze voertuigen, zodat realistisch kan getraind worden. Eigen voertuig is ook mogelijk. Risico op schade is nihil.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rijvaardigheid motorfiets
99
Ready 2 Ride is een programma waarbij gecertificeerde instructeurs verschillende opleidingen verstrekken in het kader van de verkeersveiligheid van motorrijders. Er zijn twee niveaus voorzien waarop de deelnemer kan inschrijven. De normale prijs voor deze opleiding is €165, maar via subsidie door de Vlaamse overheid (Vlaamse Stichting Verkeerskunde), kost deze nu maar €99

 

De opleiding wordt geleid door instructeurs met een achtergrond bij de verkeerspolitie, die een correcte visie hebben in de redenen waarom ongevallen gebeuren.

Hits: 1632